Bestanden overbrengen van Note naar computer

28 August 2015 | In Nieuws

De Galaxy Note is een geavanceerd toestel. Daarom kan het goed voorkomen dat je bepaalde bestanden van je computer wil verplaatsen naar je Galaxy Note. Ook als je bestanden vanaf je Note wilt verplaatsen naar je computer of game computer (hier te verkrijgen) kunnen de instructies voor het bestanden overbrengen van pas komen.  In dit artikel behandelen we diverse methoden om bestanden over te brengen van computer naar telefoon en andersom.

Eenvoudig overzetten van bestanden met USB

Bij bepaalde methodes heb je specifieke software nodig om je bestanden over te zetten naar je game computer. Dit lijkt ons omslachtig en daarom behandelen we eerst een methode waarin dit niet noodzakelijk is. Via de Windows Verkenner kunnen we namelijk eenvoudig bestanden overzetten van de Galaxy Note naar de computer die je gebruikt.

Wel is van belang dat er een MicroSD kaart in de telefoon zit. De ruimte op deze SD kaart is niet van belang. Ga op het toestel naar menu, draadloos en netwerken, USB-hulpprogramma’s en klik op de knop opslag verbinden met PC. Als je alle stappen goed hebt doorgenomen krijg je als het goed is een melding dat de game PC de MicroSD kaart herkent als externe opslag. Wanneer je naar de Windows verkenner gaat kan je de map openen en de beschikbare bestanden weergeven.  Zoek naar je nodige bestanden en kopieer deze naar een plek op de computer. Als je alles hebt verhuist dan is het belangrijk dat je het apparaat eerst via de PC ontkoppeld. Anders kan er schade aan het toestel ontstaan en kunnen eventuele bestanden verloren gaan.

Draadloos bestanden overzetten

Wanneer je gebruik maakt van de Galaxy Note is het ook heel eenvoudig om draadloos bestanden over te zetten naar je computer. Dit kan je doen via Dropbox. Een clouddienst die het mogelijk maakt je bestanden in de cloud te zetten. Zo kan je door middel van het opslaan binnen Dropbox de bestanden ophalen via je computer. Heel handig en effectief.

Laat een reactie achter

Current ye@r *